torsdag 28 maj 2009

Vojvoj...stackars sate?!

Hur i hela helvete kan det gå till så här, jo självklart in Sweden!

Att läsa i Metro idag; en kille bankar skiten ur sin tjej, sticker kniven i henne ett flertal gången och hunden går emellan för att försvara henne. Nu blir både tjejen och hunden misshandlad och det slutar med att hunden får ett utmärkt grepp om killens "paket". Dingelidånget "bits av" och killen ringer efter hjälp...

När polis och ambulans kommer till brottsplatsen kan man konstatera att utanför huset finns tjejen och "brottslingen" - doggen (i mina ögon hjälten), svårt skadade och stort behov av hjälp. Killen, eller nu kanske tjejen?!, tas om hand och när straff ska fastställas mildras det då han själv blivit attackerad! Sånt händer bara i Sverige för inte ska man vara taskig mot någon som gjort illa sig?!?*! Vad i helvete menar man?! Ska det vara ok att halvt om halvt slå sönder 2 individer och sen tyckas synd om idioten som orsakat allt skit för att pungen blivit bortslitet?! Jag brukar i såna här lägen tänka på hur jag själv förhoppningsvis reagerat... Hade inte hunden blitit sig fast där hade jag hängt som ett hänglås i skrevet!!!

I denna tingsrätt kan endast män ha suttit med händerna om skrevet och svetten rinnande längs ryggen, när domen uttalades. Det här är skrämmande, får det gå till på det här viset?!

Så, då var man igång även den här torsdagsmorgonen!

Inga kommentarer: